Sint op KDV en School

Sint op KDV en School

Net als de voorgaande jaren bezoeken Sint en Piet ook dit jaar weer meerdere scholen, kinderdagverblijven en gastouders in Almere en omgeving.

Samen met zwarte piet wil Sinterklaas proberen om er een onvergetelijk feest van te maken, voor iedereen! De kleinsten krijgen de meeste aandacht, maar een juf, meester of leidster die een beetje stout is geweest kan ook rekenen op een kleine toespraak van de Sint. Zwarte piet zorgt dat er voor iedereen voldoende strooigoed is. Dat wordt smikkelen......  

Deze bezoeken doen wij, afhankelijk van het aantal kinderen en de grootte van de instelling in een uur tot een dag(deel). Het is mogelijk om de kinderen als een grote groep toe te spreken, maar ook per groep/lokaal. Onze ervaring leert namelijk dat een grote groep vaak niet lang genoeg stil kan blijven zitten omdat het natuurlijk erg spannend is en de kinderen ongeduldig kunnen zijn. 

Neem bij reservering van een dag(deel) contact met ons op. Let op: reserveer tijdig. De beschikbare plaatsen zijn vaak snel vol!

Prijzen:

Intocht t/m 4 december: € 200,00 per uur
5 december: € 225,00 per uur

 

Download