Bedrijfsbezoeken

Bedrijfsbezoeken

Elk jaar bezoeken Sint en Piet vele bedrijven.  Het zijn heel verschillende bedrijven: winkels, overheidsinstellingen, financiële instellingen, bouwmarkten en nieuwbouwprojecten, etc.

We willen voor de kinderen en ouders bij deze bedrijven een onvergetelijk feest maken voor iedereen die aanwezig is, zowel jong als oud. Natuurlijk krijgen de kinderen de meeste aandacht van ons. Indien een collega of aanwezige ouder het afgelopen jaar iets heeft gedaan dat niet door de beugel kan, dan moet Sinterklaas hiervan natuurlijk ook op de hoogte gebracht worden en zal de Sint deze persoon vermanend toespreken en zal deze persoon een liedje moeten zingen. Natuurlijk heeft zwarte piet ruim voldoende strooigoed mee.

Deze bezoeken doen wij, afhankelijk van het aantal kinderen en de grootte van de bedrijf in een uur tot een dag(deel). Het is mogelijk om de kinderen als een grote groep toe te spreken, maar bijvoorbeeld ook gesplitst op leeftijd. Onze ervaring leert namelijk dat een grote groep vaak niet lang genoeg stil kan blijven zitten; het is vreselijk spannend voor de kinderen en dan duurt wachten lang. Breng ons wel op de hoogte als u een eigen programma heeft.

Neem bij reservering van een dag(deel) contact met ons op. Let op: reserveer tijdig, de beschikbare plaatsen zijn vaak snel vol!

Prijzen:

Intocht t/m 4 december: € 225,00 per uur
5 december: € 250,00 per uur

 

Download